Nordfyns kommune facebook

Nordfyns Kommune | Bogense – Facebook

Nordfyns Kommune, Bogense. 9424 Synes godt om · 779 taler om dette · 85 har været her. Velkommen til Nordfyns Kommunes side på Facebook.

Vores Nordfyn | Bogense – Facebook

Vores Nordfyn – Startside

Børne- og ungeudvalget i Nordfyns Kommune holder med et spinkelt flertal fortsat fast i, at tre skoler og et dagtilbud skal lukke fra efter sommerferien.

Vores Nordfyn. 4575 Synes godt om · 929 taler om dette. Vores Nordfyn er en kombination af det bedste fra Fyens Stiftstidende Nordfyn og Ugeavisen Nordfyn. V

Nordfyns kulturliv | Otterup – Facebook

Denne side formidler kulturoplevelser og kulturnyheder på Nordfyn,… … Nordfyns Kommune, Teknik, Erhverv & Kultur, Otterup Rådhus, Otterup, Denmark.

Nyt job i Nordfyns Kommune – Facebook

Nyt job i Nordfyns Kommune. 700 likes · 6 talking about this. Her finder du dit næste job. Nemt og ligetil. Vi viser kun nye jobs i din kommune.

Venstre i Nordfyns Kommune

Venstre i Nordfyns Kommune – Venstre i Nordfyns Kommune

Vi vil med denne hjemmeside vise dig, hvad Venstre i dit lokalområde står for, og hvem det består af. Venstre Nordfyn på Facebook. Venstre Nordfyn. 19. november …

Venstre i Nordfyns Kommune

Helle Brunse – Helle Brunse

Helle Brunse er valgt til kommunalbestyrelsen for Venstre ved valget i 2017. Helle Brunse – Kommunalbestyrelsemedlem i Nordfyns kommune på Facebook. Helle …

Medlem af kommunalbestyrelsen i Nordfyns Kommune

Ledige Facebook stillinger i Nordfyns kommune | Indeed.com

27 Facebook jobs tilgængelige i Nordfyns kommune på Indeed.com. Storebror/storesøster, Content Marketer, Medical Technician og flere!

32 Facebook jobs tilgængelige i Nordfyns kommune på Indeed.com. Mcdonald’s Rosengaardcentret Søger Fuldtids Servicemindede Kollegaer, Sales Professional, Intern og flere!

Invitation til borgermøde om budget 2022 – Nordfyns Kommune

23. aug. 2021 — Punkt 1 og 2 streames på kommunens Facebook-side. Der bydes på et mindre traktement. Tilmelding er ikke nødvendig.

Kommunalbestyrelsen inviterer alle interesserede til borgermøde om budgettet for 2022. Mødet finder sted d. 6/9 kl. 18-20 i Tingstedet på Rådhuset i Søndersø.

Nordfyns Kommune: Facebook er talerøret for vores borgere

Nordfyns Kommune: Facebook er talerøret for vores borgere | fyens.dk

23. okt. 2017 — De fleste fynske kommuner er efterhånden kommet på Facebook. En af de kommuner, der for halvandet år siden besluttede at bruge det sociale …

De fleste fynske kommuner er efterhånden kommet på Facebook. En af de kommuner, der for halvandet år siden besluttede at bruge det sociale medie, er Nordfyns Kommune. I dag har de lige knap 2400 følgere, og for tiden præger den sort-gule kampagne: “Tænk dig om, før du ikke stemmer”, den nordfynske F..

Keywords: nordfyns kommune facebook