Hotel troense tilbud

Miniferie på Hotel Troense nær Svendborg.

1 X 3 retters middag. 3 x overnatninger inkl. morgenmad. Pris pr. person i delt standardværelse. DKK 3.015,-. Check ind // Check ud.

Hotel Troense på Tåsinge nær Svendborg, tilbyder en lækker miniferie med masser af forkælelse og afslapning.

Hotel Troense er din Oase på Fyn nær Svendborg.

Hotel Troense tilbyder overnatning samt morgenmad. Rate of the day kan forekomme i sommersæson og derfor er det altid en god ide at kontakte os for at få …

Velkommen til Hotel Troense. Vi er et lille familieejet hotel der ligger på Sydfyn nær Svendborg på Fyn. Hos os er du i centrum og vi sørger for hygge, ro og afslapning. Vi er et gammelt badehotel og du finder Svendborgsund kun et stenkast fra vores hotel.

Weekendophold på Sydfyn – Hotel Troense

Weekendophold på Sydfyn | Nyd et weekendophold på Hotel Troense

Vores a la carte menukort er præget af lokale råvarer og sommer fristelser. Besøg Hotel Troense på Tåsinge og prøv vores lækre aftenmenu.

Afslapning og ro med et weekendophold på Hotel Troense nær Svendborg på Fyn. Forkæl hinanden med et af vores weekendophold på Sydfyn. Nyd et lækkert weekendophold med masse af forkælelse. Vælg imellem flere forskellige weekendophold.

Overnatning & Morgenmad – Svendborg – Hotel Troense

Overnatning i Svendborg | Lækker Bed and Breakfast i Svendborg

Søndag, mandag & tirsdag lukket. I perioden 17.12.2023 – 10.01.2024. Lukket. A la carte Restaurant Hotel Troense. Hotel Troense tilbyder a la carte.

Leder I efter Overnatning på Fyn? Prøv vores ophold på Hotel Troense på Tåsinge. Vi ligger nær Svendborg og har sydfyns smukkeste udsigt til Svendborg Sund. Lækker overnatning på dejligt hotel, helt ned til vandet.

A la carte menukort – Hotel Troense

Lækkert aften menukort på Hotel Troense | A la carte aften menu

Opholdet kan dog ikke benyttes med ankomst på helligdage eller i forbindelse med andre tilbud samt i perioden fra den 12. december 2021 til og med hele januar …

Vores a la carte menukort er præget af lokale råvarer og sommer fristelser. Besøg Hotel Troense på Tåsinge og prøv vores lækre aftenmenu. Hotellet er beliggende tæt på Svendborg og Fyn.

A la carte restaurant ved Svendborg – Hotel Troense

A la carte restaurant ved Svendborg | Hotel Troense

Opholdet kan IKKE anvendes med ankomst på helligdage eller i forbindelse med andre tilbud. Tillæg (betales direkte til Hotel Troense):. Tillæg ved ophold fredag …

Kom ind og oplev vores lækre a la carte restaurant på Hotel Troense. Vores menu passer til sæsonen og vi bruger kun de bedste råvarer.

Hotel Troense på Tåsinge for 2 personer – Spotdeal.dk

Spotdeal.dk – Ophold for 2 på Hotel Troense

Prisen spænder fra 995,00 – 1.990,00 kr., med en gennemsnitlig pris på 1.402,09 kr. Følgende dealsider har haft tilbud fra Hotel Troense: Take Offer, Sweetdeal, …

Spar op til 60 % med SPOTdeal. Her finder du gode tilbud på vine og lækre middage på restauranter både i og omkring Aarhus, København og Nordsjælland.

Idyl og romantik på ophold på Hotel Troense – SPOTdeal

Spotdeal.dk – Hotel Troense

Spar op til 60 % med SPOTdeal. Her finder du gode tilbud på vine og lækre middage på restauranter både i og omkring Aarhus, København og Nordsjælland.

Hotel Troense – Ren idyl i skipperbyen på Tåsinge • Book nu

Til den ene side Svendborgsund, til den anden hyggelige stræder. Midt i den flotte udsigt ligger Hotel Troense. Kig ind →

Hotel Troense | Deals & Tilbud | All2day.dk

Deals, anmeldelser, bedømmelser, smiley og tilbud fra Hotel Troense – få samlet overblik

Keywords: hotel troense tilbud