Hotel oasia århus anmeldelser

HOTEL OASIA AARHUS (Århus, Danmark) – Tripadvisor

HOTEL OASIA AARHUS (Århus, Danmark) – Hotel – anmeldelser – sammenligning af priser – Tripadvisor

Er du enig i den 4-stjernede bedømmelse af City Hotel Oasia Aarhus? Læs, hvad 9 personer har skrevet, og del din egen oplevelse.

Hotel Oasia Aarhus, Århus: Se 1.694 anmeldelser fra rejsende, 165 billeder og gode tilbud vedr. Hotel Oasia Aarhus, placeret som nr. 1 af 25 hoteller i Århus og med bedømmelsen 4,5 af 5 på Tripadvisor.

Anmeldelser af City Hotel Oasia Aarhus – Trustpilot

Virkelig lækker og indbydende morgenmad. Super serviceminded og hjælpsomt personale. Meget central beliggenhed. Virkelig lækkert og flot hotel. Overnattede: …

Anmeldelser af City Hotel Oasia Aarhus – Trustpilot

“Dette hotel må bestemt være et af de bedste i Århus. Vi boede her i en forlænget weekend, men var gerne blevet meget længere. Hotellet er flot indrettet, …

Anmeldelser af Hotel Oasia Aarhus City – Booking.com

2912 verificerede hotelanmeldelser af Hotel Oasia Aarhus City | Booking.com

Læs 2912 verificerede anmeldelser fra tidligere gæster på Hotel Oasia Aarhus City i Aarhus, med en vurdering på 8.5 af 10 givet af Booking.com-gæster.

Hotel i Århus C – Bedst af hoteller i Aarhus centrum …

Hotel i Århus C – Bedst af hoteller i Aarhus centrum | Designhotel Oasia

Hotel Oasia er en oase i hjertet af Aarhus, indrettet med rene linjer og i nordisk stil. Forkælelse og diskret luksus på boutique- & design hotel i Aarhus.

TripAdvisor anmeldelser – Hotel Oasia

Det er gæsternes oplevelse der tæller, og vi sætter stor pris på al feedback fra vores gæster. Del med os og de andre gæster.

Hotel Oasia Aarhus City i Aarhus, Danmark fra 922 kr.

Hotel Oasia Aarhus City i Aarhus, Danmark fra 920 kr.}: tilbud, anmeldelser billeder | momondo

Find værelser fra 920 kr. til 1.983 kr. på Hotel Oasia Aarhus City. Sammenlign værelsestyper og -priser fra 18 udbydere, og se 45 billeder af Hotel Oasia Aarhus City, Aarhus.

Hotel Oasia Aarhus: Anmeldelser, tilbud og billeder 2023

Hotel Oasia Aarhus: Anmeldelser, tilbud og billeder 2023 – Expedia.dk

Overnat på dette hotel med forretningsvenlig profil i Aarhus, som har 3 stjerner. Nyd godt af gratis morgenmad, gratis Wi-Fi og et fitnesscenter. Vores gæster fremhæver især morgenmaden og det hjælpsomme personale i deres anmeldelser. De populære seværdigheder Aarhus Hovedbanegaard og Bruun’s Galleri ligger i nærheden. Find verificerede gæsteanmeldelser for Hotel Oasia Aarhus i Aarhus C samt opdaterede priser og tilgængelighed – book nu.

°HOTEL OASIA AARHUS CITY ÅRHUS 3* (Danmark) – fra …

°HOTEL OASIA AARHUS CITY ÅRHUS 3* (Danmark)- fra DKK 951 | iBOOKED

Hotel Oasia Aarhus City (Hotel Oasia Aarhus) – Placeret ved siden af Aarhus Rådhus ligger Hotel Oasia Aarhus City 45 km fra Aarhus lufthavn. Alle gæster kan nyde fri WiFi i hele ejendommen og adgang til et fitnesscenter.

Keywords: hotel oasia århus anmeldelser